Avoimet työpaikat

Kamrock on laadustaan ja alaa uudistavista toimintatavoistaan tunnettu kiviaineksen murskaukseen ja jalostukseen erikoistunut yritys, joka toimii koko Suomen alueella.

Etsimme jatkuvasti kasvavaan rautaiseen joukkoomme
vakituiseen työsuhteeseen:

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Työpäällikkönä toimit useamman murskauslaitoksen esimiehenä vastaten niiden taloudellisesta ja laadullisesta tuloksesta. Työssäsi johdat käynnissä olevia työmaita koko Suomen alueella, hoidat asiakassuhteita ja osallistut uusasiakashankintaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa alan kokemusta, hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä.

TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ

Työmaapäällikön tehtävässä vastaat murskauslaitoksen sujuvasta ja tuloksellisesta toiminnasta, esimiestehtävistä ja asiakassuhteiden ylläpidosta sekä osallistut työmaan päivittäisiin tehtäviin. Olet monitaituri, jolta hanskat eivät huku kovankaan paineen alla. Samalla esimiestaitosi ja tiimipelurin kykysi ovat huippuluokkaa. Vahva alan tuntemus katsotaan eduksi.

LAVETTIAJONEUVON KULJETTAJAA

Tehtävässä vastaat murskainlaitosten ja työkoneiden siirroista. Tukikohtasi sijaitsee Nivalassa ja siirrot tapahtuvat ympäri Suomea. Edellytämme kuljettajalta joustavuutta työajoissa, työkoneiden ajotaitoa sekä huolellista ja vastuullista otetta oman ajoneuvon kunnossapidosta.

KIVIAINESLABORANTTIA

Tehtävässä vastaat kiviaineksen laadunvalvonnasta työmaillamme. Kenttäolosuhteissa tehtävä työ edellyttää huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä kykyä tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Aiempi kokemus alasta katsotaan eduksi.

MURSKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtävässä edellytämme kaivinkoneen ja pyöräkoneen ajotaitoa, osaamista huolto- ja kunnossapitotehtävissä sekä kykyä toimia nykyaikaisessa työympäristössä. Alan tuntemus sekä aiempi alan työkokemus katsotaan eduksi. Työ edellyttää huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä kykyä tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Kaikissa hakemissamme tehtävissä työ tapahtuu viikoittain matkustamista edellyttävissä työmaakohteissa siirrettävillä murskauslaitoksilla ympäri Suomea.

Kamrockilla paiskitaan töitä rautaisella tekemisen meiningillä. Meille asiakaslähtöisyys, laatu ja ketterä toiminta ovat kunnia-asioita. Samalla ymmärrämme, että henkilöstö on meidän tärkein voimavaramme. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, modernit työvälineet ja palkitsevan bonusjärjestelmän sekä panostamme henkilöstömme hyvinvointiin muun muassa liikuntaetujen muodossa. Olemme laajasti arvostettu toimija, jolla töitä riittää myös tulevaisuudessa. Koska haluamme murskata kasvukäyriä jatkossakin, pääset osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Liity mukaan rokkaavaan joukkoomme!

Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 14.3.2021 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen info@kamrock.fi. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Tuotantojohtaja Aki Hintta, puh. 0400 881 773
Toimitusjohtaja Jarkko Peräaho, puh. 044 364 1654