PROFESSIONELL STENFÖRÄDLING

Vi ger dig kvalitetsmaterial av sten som uppfyller standarderna, snabbt och i tid. Vi utför krossningsarbeten i hela Finland.

Vill du arbeta för oss? Vi söker personer med erfarenhet av krossbranschen Kontakta oss

Vi hjälper dig att slutföra ditt projekt på ett smidigare sätt

Genomförande och praktisk organisering för varje kontrakt avtalas direkt med den verkställande direktören och platschefen.

Krossningsarbetet är individuellt utformat och i enlighet med kundens tidsplan, variation och kvalitetskrav.

Den professionella krossningsanläggningen

Kamrock är ett företag som specialiserar sig på krossning och förädling av olika stenmaterial, och är med sina sexton krossningsanläggningar i Finland kända för sin kvalitet och sina metoder som förändrar branschen. Vi, företagare har mångårig erfarenhet av branschen och vårt företag sysselsätter cirka 150 yrkesverksamma personer och cirka 25 underleverantörer. Vi arbetar med en hög arbetsmoral. Kundfokus, kvalitet, ansvar och smidighet är en hederssak för oss.

Fördelen med expertis

Som specialister på krossningsentreprenad och förädling av olika stenmaterial så vet vi exakt vad vi gör. Med kunskap undviker vi misstag, så att du alltid kan vara säker på att få det som du har beställt och i tid.

Erfarna platschefer

Ett bra resultat säkerställs av våra platschefer som är utrustade med lång erfarenhet och med professionell personal. Cheferna ansvarar personligen för tidsplanen, kvaliteten och säkerheten.

Med utgångspunkt i mellersta Finland är ingen destination för långt borta

Våra huvudkontor finns i Kempele, Nivala och Jakobstad. Från mellersta Finland är ingen ort för långt borta för vår mobila utrustning.

Vi erbjuder dessutom nyckelfärdiga lösningar

Om det behövs så kan vi hantera din krossningsentreprenad – från att öppna upp området och till den slutliga landskapsplaneringen. Ett enkelt, komplett paket från en enda leverantör som du kan lita på.

Kontakta oss

Varför Kamrock?

KVALITET

Stenmaterialets kvalitet återspeglas i slutprodukten.

För oss innebär kvalitet att varje kund alltid får stenmaterial av högsta kvalitet som uppfyller standarderna. Materialet sätter grunden för en kvalitetsprodukt.

FLEXIBILITET

Tack vare vår transportutrustning kan våra krossanläggningar flyttas snabbt och inom den överenskomna tidsramen.

Med våra mobila anläggningar kan vi bearbeta stora volymer på ett effektivt och lämpligt sätt utifrån kundens behov. Mindre projekt utförs snabbt och effektivt på våra Track-anläggningar.

UTFÖRANDE

Vår expertis sparar tid och pengar. Våra entreprenörer har samlat erfarenhet inom krossbranschen under flera decennier. Vår personal består av erfarna yrkesmän i branschen, såväl som unga människor för framtiden.

Dessa proffs litar på oss

Tykkimäen sora logo
Savon kuljetus logo
Peab logo
Maanrakennus Päkkilä logo
NRC logo
Kamara logo
KTK logo