Nu söker vi en Marknadschef Sverige

VILKA ÄR VI?

Kamrock är ett snabbt växande företag och är i dag Finlands största oberoende stenkrossföretag. Nu påbörjar vi vår etablering och expansion i Sverige. Kamrock är ett företag som specialiserar sig på krossning och förädling av olika stenmaterial och är med sina sexton krossanläggningar i Finland kända för sin kvalitet och sina metoder som förändrar branschen. Vi har mångårig erfarenhet av branschen och vårt företag sysselsätter cirka 150 yrkesverksamma personer och cirka 25 underleverantörer. Vi arbetar med en hög arbetsmoral och kundfokus, kvalitet, ansvar och smidighet är en hederssak för oss. Kamrock har sitt huvudkontor i Kempele som ligger nära den svenska gränsen.

SOM MARKNADSCHEF SVERIGE…

blir du vår först anställda i Kamrock AB. Ditt huvuduppdrag blir att möjliggöra Kamrocks expansion i Norra Sverige till kunder inom gruv-, infrastruktur-, entreprenad-, stenkross- och cementbranscherna. Du driver den lokala affärsutvecklingen för att skapa tillväxt i bolaget.

Allt vi utvecklar gör vi i nära samarbete med våra kunder, vi lyssnar hela tiden på deras önskemål och kombinerar dessa med vår erfarenhet i branschen. Uppdraget innebär att verka självständigt, med externt funktionsstöd, i en resultatorienterad företagskultur med låg hierarki.

Din placeringsort blir i Norrbotten.

VEM ÄR DU?

En energifylld person som har ett stort driv som vill vara med på resan att bygga någonting nytt från grunden. Du har ett stort nätverk inom industri och en stark förmåga att gå från ord till handling, en ”det går mentalitet”. Du trivs i en aktiv och målinriktad företagskultur.

För att lyckas tror vi att du är innovativ, pragmatisk, kreativ med en positiv anda, nyfiken och har ett entreprenöriellt tankesätt. Du är jordnära och är lika hemma och arbetar hands-on som du leder strategiska diskussioner.

Ditt arbete präglas av ett tydligt affärsmannamässigt ansvar med fokus på utveckling för långsiktig lönsamhet och tillväxt i bolaget. Du har också en förmåga att skapa förtroende hos din omgivning och du etablerar och utvecklar relationer genom respekt och samarbete, en uthållig dörröppnare.

VI SÖKER DIG SOM…

Har ett stort nätverk inom gruv- entreprenad- och infrastrukturbranschen i norra Sverige och ser möjligheterna i våra ambitioner, nyttjar dina tidigare erfarenheter i kombination med vår organisations potential för att förverkliga dessa ambitioner.

Vidare har du:

  • Förståelse stenkrossbranschen, men behöver inte vara expert på alla detaljerna.
  • Flera års säljerfarenhet, gärna från gruv- entreprenad- och infrastrukturbranschen.
  • Erfarenhet av arbete i små- till medelstora företag.
  • Möjligheten att använda engelska som arbetsspråk

Välkommen till ett entreprenörsdrivet och flexibelt gäng som värnar om kundrelationerna och kvalitén på produkterna.

Vi lägger stor vikt vi dina personliga egenskaper!

Sista ansökningsdag: 2023-08-20

Läs mer: www.cesab.se/rekryteringar/marknadschef-sverige/